Webdesign

Voor webdesign bent u bij Bizzy Multimedia aan het juiste adres. Bij webdesign gaat het bijvoorbeeld niet alleen om de te gebruiken kleuren, maar ook om de gebruikersvervaring. Wij houden rekening met alle aspecten van webdesign en zorgen voor een optimale combinatie van functionaliteit, herkenbaarheid en aantrekkelijkheid.

Werkwijze

Met een oriƫnterend gesprek en een korte vragenlijst krijgen wij een goed beeld van uw wensen, uw doelstelling en de functionaliteiten die in de website verwerkt moeten worden. Wij bouwen eerst een demo website waarin nog aanpassingen kunnen worden aangebracht. Na het verwerken van alle aanpassingen wordt de definitieve website geplaatst op uw url.

Bepalen Look & Feel

“Look” omdat we bij het webdesign altijd rekening houden met uw huisstijl en doelstelling. “Feel” omdat maximale gebruiksgemak van de bezoekers van uw website nooit uit het oog mag worden verloren. Heeft u interesse of bent u gewoon benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Bel ons op 06-59000975 of klik hier voor ons contactformulier.